Angående pre-orders her på webshoppen i forbindelse med nedlukning af PopManiac

Som mange nok efterhånden ved, har vi valgt at lukke PopManiac stille og roligt ned, pga. udfordringer med tid og fuldtidsjobs.

I den forbindelse har vi gået og afventet svar fra vores EU leverandører og vi er nu blevet oplyst at vi ikke får yderligere commons fra dem af.

Det betyder at de fleste resterende pre-orders her på webshoppen vil blive annulleret.

I den forbindelse skal man være opmærksom på følgende:
Hvis du har bestilt her på webshoppen, vil beløbet du har betalt have stået som reserveret i en periode og herefter frigivet igen (oftest efter ca. 14 dage), vi har ikke hævet penge endeligt for varer der ikke er afsendt, da man jvf. de danske regler først må hæve beløbet når varen afsendes, dette vil du som kunde også kunne tjekke på din bankkonto, man kan selvfølgelig altid skrive hvis man er i tvivl, men hver sød lige at tjekke om ovenstående ikke er korrekt først.

Der er enkelte tilfælde hvor ovenstående ikke gælder, men kun i situationer hvor kunden specifikt har skrevet til os enten på e-mail eller på Facebook og bedt os hæve pengene inden varen sendes, dette gælder ganske få kunder og disse kunder får selvfølgelig deres penge retur.

Ovenstående gælder kun for ordre på webshoppen, hvis man har bestilt og betalt via. Facebook besked får man information derinde løbende om en Facebook ordre kan gennemføres eller ej.