Forsinkelse i afsendelse af pakker

Pga. jeg i dag d. 02.11.2020 har fået afvide via. smittestop appen, at jeg har været tæt på en smittet, kan jeg ikke afsende pakker før jeg har fået en negativ Corona test.

Der kan stadig bestilles, men varer på lager afsendes pga. ovenstående ikke med det samme. Hvis jeg bliver påvist med Corona, må jeg finde en løsning på at få afsendt pakkerne ved hjælp fra en ven (dette afventer dog lige testen, da det ikke bare lige er at overlade forsendelse osv. til en person der ikke kender mit system).

Jeg beklager selvfølgelig meget, men jeg mener det rigtige i dette tilfælde er at udvise samfundssind, selvom det er virkelig irriterende efter en rigtig god oktober måned, som har bragt forretningen tættere på drømmen om en fysisk butik.

Jeg opdaterer hurtigst muligt herinde og på Facebook, når der er en afklaring på situationen.

Mvh
PopManiac
V/Mikkel Skyggelund